Voor welke smart grid ready warmtepompboiler kiezen?

Vraag het warmtepompboiler-e-book hier gratis aan!

Atlantic, marktleider in warmtepompboilers, biedt 2 modellen smart grid ready warmtepompboilers aan: de warmtepompboiler Atlantic Explorer V4, die zich kenmerkt door een ideale prijs-kwaliteitverhouding, en de warmtepompboiler Atlantic Calypso VM, de ideale oplossing voor kleine ruimtes.

Beide modellen zijn smart grid ready en maken dus optimaal gebruik van de overschotten van groene stroom op het net. Bovendien kunnen ze makkelijk geworden aangestuurd vanop een smartphone of tablet.

Wil je meer informatie of een offerte? Of zoek je een installateur of een verdeler van Atlantic in je buurt? Aarzel niet om ons te contacteren.

Explorer V4
 
Calypso VM
De slimme keuze
Optimale prijs/kwaliteit
De compacte keuze
Ideaal voor kleine ruimtes
Vloermodel
Wandmodel
200 l tot 270 l
100 l tot 150 l
Met regelbare toevoer en afvoer van lucht
Optie: concentrisch systeem voor af-en tovoer van lucht
Anticorrosiebescherming ACI Hybride
Anticorrosiebescherming ACI Hybride
Met Cozytouchtechnologie
Met Cozytouchtechnologie
Zonder of met warmtewisselaar
A+
A+
Tot 75% besparing
Tot 75% besparing

De Cozytouch-app laat zien op welke tijdstippen bij jou thuis het meest warm water wordt gebruikt, en laat ook toe temperatuurinstellingen of het elektriciteitsverbruik ‘in real time’ te controleren en eventueel aan te passen. Zo krijg je niet enkel een goed inzicht in je energieverbruik, maar ook in de energiebesparing die je kan realiseren. Met de slimme app kan je de toestellen ook van een afstand aan- en uitschakelen, of een timer instellen voor bijvoorbeeld je bad of douche.

Dat alles is niet enkel goed voor je portemonnee, maar ook voor ons milieu en voor het volledige elektriciteitsnet.

Bereken hier hoeveel jouw warmtepompboilerwinst bedraagt wanneer je voor een warmtepompboiler kiest.
Vraag het warmtepompboiler-e-book gratis aan!
E-book

Alles weten over warmtepompboilers? In 'Het complete warmtepompboiler-e-book' ontdek je wat een warmtepompboiler van Atlantic voor jou, je gezin, je woning en je portemonnee kan betekenen Vraag nu jouw exemplaar gratis aan:

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.